Kolačići

Politika kolačića

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju veb lokacija čuva na vašem računaru ili mobilnom uređaju kada posetite lokaciju. Omogućava veb lokaciji da pamti vaše radnje i postavke (kao što su prijava, jezik, veličina fonta i druge postavke prikaza) tokom određenog vremenskog perioda, tako da ne morate da ih ponovo unosite svaki put kada se vratite na veb lokaciju ili prelistavanje sa jedne stranice na drugu. Takođe se koriste za pomoć u razumevanju vaših preferencija na osnovu prethodnih ili trenutnih aktivnosti na veb lokaciji, što nam omogućava da vam pružimo poboljšane usluge. Takođe koristimo kolačiće da bi nam pomogli da prikupimo objedinjene podatke o prometu na veb lokaciji i interakciji sa njima, tako da u budućnosti možemo ponuditi bolja iskustva i alate.

Da biste saznali više o ovim tehnologijama i njihovom radu, na primer, posetite allaboutcookies.org.

Možete onemogućiti sve kolačiće koji su već sačuvani na vašem računaru, ali oni mogu sprečiti pravilno funkcionisanje naše veb stranice.

Možete da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina veb pregledača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete da izmenite postavke pregledača tako da odbijaju kolačiće ako želite. Ovo vas može sprečiti da u potpunosti iskoristite veb lokaciju.

Za više informacija o zaštiti vaših ličnih podataka, pogledajte našu Politiku privatnosti.