Šta je landing stranica?

Termin „landing page“ se obično koristi u svetu internet marketinga. Postoji mnogo različitih definicija landing (odredišne) stranice, a dok se nove veb tehnologije i strategije internet marketinga razvijaju, odredišne stranice mogu da uzimaju mnoge forme.

Landing stranice nisu definisane kako izgledaju, već po svojoj svrsi. Dok landing stranice mogu imati slične kvalitete, glavna razlika je krajnji cilj konverzije.

Koje su karakteristike dobre landing stranice?

Jedinstven dizajn

Svaka landing stranica mora imati jedinstven dizajn u zavisnosti od njene svrhe. Svrha landing stranice određuje i sam njen dizajn.

Landing stranica mora imati jasan naslov, poziv na akciju, dokaze od korisnika proizvoda/usluge i jasno naznačeno koje su prednosti korišćenja vašeg proizvoda/usluge.

Više konverzija

Landing stranice moraju ostvariti više konverzija od vebsajta ili bilo koje druge stranice na koju pošaljete posetioce. Zašto?

Napravljene su sa tim ciljem, da lako i jednostavno posetioce pretvore u klijente. Bilo da promovišete proizvod ili uslugu, posetioci će na jednostavan način da se prijave za kupovinu/korišćenje vašeg proizvoda ili usluge.

Bolje SEO rangiranje

Landing stranice utiču na bolje seo rangiranje na Google-u. Iako se prvenstveno koriste kod reklamnih kampanja, landing stranice mogu poboljšati poziciju sajta prliliko organske pretrage na Google-u.

Prilikom kreiranja landing stranica, one se optimizuju za najveći pretraživač – Google.

Benefiti landing stranica

  • POVEĆANJE KONVERZIJA
  • NOVI KLIJENTI
  • POVEĆANJE SVESTI O BRENDU
  • UŠTEDA NOVCA
  • POVEĆANJE KREDIBILITETA
  • BOLJI SEO

BASIC

34.99€
mesečno

2 landing stranice
Jedinstven dizajn
Jasan cilj
Forma za prijavu
Testimonijali
2 revizije

NAJPRODAVANIJE

21.99€/m
šestomesečno

3 landing stranice
Jedinstven dizajn
Jasan cilj
Forma za prijavu
Testimonijali
3 revizije

Imate dodatnih pitanja?

Ukoliko želite dodatne informacije o landing stranicama, možete nas kontaktirati!